1

Vår och snart sommar

Tänk att det redan är mitten av april och det riktigt sprakar i naturen, allt vill vakna och med det visa dess allra vackraste sida.
Det är bara tre månader kvar till semestern och jag försöker få gjort så mycket det bara går på jobbet innan dess....annonsen ligger ute, Solkulla söker förskollärare till hösten.
Hur bra jag, mina kollegor, chef, föräldrar, men framför allt barnen trivs med varandrar, så är jag inte utbildad och kommer att få lämna tjänsten.
Jag är lovad minst 50% till hösten, men hur tjänsten skall se ut, det vet vi inte ännu, troligtvis som innan med städ, mat och lite barngrupp.......älskar ju att vara i barngrupp, men att försöka utbilda mig till förskollärare och bli färdig som tidigast när jag är 50 år lockar inte.  ( HÄR kan ni läsa om mitt jobb på förskolan)
Man kan inte få allt här i livet, jag kanske skall se mig om efter något annat yrke helt enkelt för det börjar bli väldigt jobbigt att efter 17 år inom yrket veta att varje gång när jag kommit in i jobbet ordentligt, så är det dags att lämna över till någon annan.......och jag måste ju erkänna att självförtroendet får sig allt en törn varje gång.
Men nu njuter vi av våren först och främst, så får vi se vad jag skall hitta på framöver
Magnoliorna har vaknar
 

Kommentarer:

1 Christina:

skriven

Så synd att du måste lämna din tjänst, det där med urbildning är ju överskattat. Dom borde se hur du jobbar istället för på dit cv.

Kram

Svar: Tack Christina😊
Jo,hon vill inget hellre än att ha mig kvar, men det skall om möjligt vara,en flrskollärare på denna tjänste 😕

Kramar Susanne
Susanne Lindahl Hjerpe

Kommentera här: