0

Hej, vad det går

Shit....det är ju precis den här tiden på året som jag vill njuta och ta vara på varje sekund...värme, sol och att ha hela sommaren framför oss, det är för mig det allra bästa.
Vad händer?
Dagarna rusar förbi i 190.....det är en massa inplanerat på jobbet, Simon har träningar och matcher, killarna har fyra utflykter med skolan denna veckan, jag slutade 16.30 igår och skulle vara med Simon på ett litet klassjippo kl. 17, idag slutar jag 16.45 och skall vara med Simon i Bua kl 17.10 då han har samling inför matchen kl. 18 (tiden går inte ihop idag heller, men tränarna är informerade att vi kommer så snart vi kan).
På fredag har jag och Mikael nöjet att få gå på examenscermoni för Julia (och därefter åker vi och äter gott någonstans i Varberg) medan resten av familjen åker till Felicia som tar studenten.
På söndag är det studentbalen för Rasmus där varberg ordnar en otroligt vacker parad där ungdomarna går från kyrkan ner till Societén.
Sedan är det bara 2 veckor kvar tills lugnet lägger sig :)
Men nu TRÄNING innan jobb :D
 
0

Före och efter

Denna mindre roliga "skolhylla" (som Mikael kallar det) hade blivit kommenderad till jobbets toa där den stod som avlastningsbänk.
Efter ett godkännande av chefen, så köpte jag färg och startade mitt lilla projekt som jag hoppas kommer att uppskattas till höststarten då alla barnen kan få sin egna låda och om det blir som jag önskar så kommer det även att bli en liten skriv och rit hörna som angränsar till denna.
Före (lite trångt att ta kort på toaletten)

Efter
0

Odling

På jobbet har jag tillsammans med barnen målat några pallkragar och sedan sått lite smått o gott i dom, därefter så har barnen även skrivit vad det är som växer i varje låda.
Bilden är tagen precis efter sådd/plantering (för ca 2 veckor sedan), jag skall försöka ta en ny bild idag.